perjantai 22. heinäkuuta 2011

"Miropoika sairastaa, häntä hellikäämme. Lääkkehillä hoidelkaa pentuystäväämme"

No ei asiat nyt ihan niin huonosti ole, kuin otsikko antaa ymmärtää. Tiistaina saimme vastauksen Miron ihovaivoille. Kyseessä on "vain" ihotulehdus, follikuliitti. Hoidoksi suun kautta annettava antibiootti, sekä muutaman päivän välein selän pesu eläinlääkäristä saadulla shampoolla. Parhaiten bakteerista pääsee eroon ajelemalla karvat pois tulehtuneelta alueelta, mutta me kokeilemme ensin ilman. Menee muuten näyttely haaveet piiiitkäksi aikaa... Ainakin parin päivän kuurin jälkeen ei ole ilmestynyt uusia näppyjä ja vanhatkin ovat ihan rauhallisen näköisiä. Muutenkin lääke on sopinut pojalle hyvin ja sivuvaikutuksilta on säästytty. Yleensä antibioottia syödään 2-3 viikkoa kyseiseen tulehdukseen, mutta meillä on jo ensi perjantaina kontrolli ja arviointi tarviiko kuuria jatkaa. Menee niin hilkulle lääkkeen varoaika, kun poika on jo ilmoitettu Helsingin pentunäyttelyihin.

Wehee, Miro on reippana poikana keksinyt jyrsimisen jalon taidon yksinollessa. Se on alkanut pureskelemaan listoja ja muita puisia osia kodissamme. Ei se Sotkasta hommattua höttövaneri tv-tasoa edes vilkaise, mutta melkein tonnin ruokapöydän ja tuolien jalkoja on hyvä maistella. Tästä se murrosikä pikkuhiljaa alkaapi. Ei ole Miro kohta enää pikku enkeli, kun hoksaa alkaa käyttämaan omia sovelluksia säännöistä ja rutiineista. Olemme kyllä sopineet pelisäännöt jo alusta asti ja rauhallisuudella ja määrätietoisuudella pojasta kasvaa vielä hyvä kansalainen.

Että näin ne listat kuoritaan
Tässä odotellaa porukoiden, Viivin ja Leevi-veikan saapumista. Saa nähdä kuinka paljon pojat jaksavat telmiä tällä helteellä.

Bad EarDay
Mitä sä meinaat..?
jjJust

                    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti