keskiviikko 17. elokuuta 2011

"Boys of summer"

Vkl vietettiin Lahdessa porukoilla. Voi että oli Miro taas riemuissaan nähdessään Leevin! Edelleenkin Lemoni sietää Miron riekutusta ja yhteinen leikki on jo aika rajua. Kummallakin oli kaulakarvat aivan kuolassa riehumisesta. Lauantai iltana jouduimme jo hieman toppuuttelemaan leikkiä, koska kummatkin oli valmisteltu sunnuntain näyttelyitä varten.


Sunnuntaina jouduimme heräämään jo 6:n jälkeen ja koska nukkumaanmeno oli hieman venynyt, ei Miroa meinannut saada hereille millään. Myöskään aamuruokaa poika ei suostunut syömään. Näyttelyt järjestettiin Tuomarinkartanon Vinttikoirakeskuksessa Helsingissä ja olimme paikan päällä jo ennen yhdeksää. Kessujen kehä alkoi 10.00 ja siinä oli muutama rotu ennen meitä. Aikaa oli ruhtinaallisesti harjata poika ja tehdä viime hetken reeniä. Luna sisko saapui myös paikalle ja raukka oli aluksi aika peloissaan kaikesta tohinasta. Olemme käyneet jo niin monissa mätsäreissä, että Miro ei enää jännitä massatapahtumissa ollenkaan. Ja kyllähän se Lunakin reipastui, kun sai vähän aikaa totutella paikkaan ja tunnelmaan. Kehässä meni hyvin, sekä meillä että Lunalla ja kummatkin sisarukset saivat KP:t. Miro kruunattiin vielä ROP:ksi ja mammat ovatkin todella ylpeitä jätkästä. Ryhmäkehässä saatiinkin poistua heti kättelyssä. Tällä kertaa ei tuomari lämmennyt ihanalle kessupojalle. Itse olen niiiin tyytyväinen Miron käytökseen sekä kehässä, että sen ulkopuolella. Poika oli todella rauhallinen koko päivän ja nukkui suurimman osan ajasta omassa kopassansa. Päivä oli hirmu pitkä ja RYP-kehää saatiin odottaa monta tuntia. Shown jälkeen tarjosimme pennuille tilaisuuden leikkiä vapaana, mutta kummatkin olivat niin väsähtäneitä koitoksesta, että tyytyivät vain haistelemaan ympäristöä. Vihdoin pääsimme kotimatkalle, itsekkin hyvin väsyneinä ja nälkäisinä rankan päivän jäljiltä. Aika voimia vievä harrastus tämä kyllä on. Emmekä suinkaan ole raapaisseet vasta kun pintakerrosta...

Lisänä vielä arvostelu, jos se nyt jotakuta kiinnostaa :)

PEK1 KP ROP-pentu
Tasapainoisesti kehittynyt. Tiivis ja lyhyt runkoinen uros, joka saa vielä kasvaa kauttaaltaan. Hyvät päänlinjat. Sukupuolileima saa vielä vahvistua. Kauniit silmät, hieman kookkaat korvat. Hieman lyhyt kaula. Hyvät ylälinjat ja häntä. Hieman niukat etukulmaukset. Hyvät takakulmaukset. Pentumaiset liikkeet. Hyvin hoidettu turkki. Kaunis väri. Miellyttävä käytös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti