maanantai 19. joulukuuta 2011

"Like Sister and Brother, we'll wave to each other"

Voihan kuravelli... Eikö talvi tule koskaan?? Varmaan niin klisee jaaritella säätä, mutta minä en voi sille mitään! Niin paljon ottaa päähän tämä harmaus...

Valoa elämään toi Idan ja Luna-siskon vierailu viikonloppuna. Idalla oli pesisreenit täällä Tampereella lauantai-iltana ja sunnuntaiaamuna. Minä kävin hakemassa Lunden hallilta lauantaina ja mietin miten tyttö mahtaisi lähteä mukaani. Otin Miron avuksi ja sain houkuteltua Lunden autoon. :) Matkalla molemmat istuivat eripuolilla autoa, eikä seura oikein kiinnostanut. Meillä Luna oli aluksi aika vaisu, eikä meidän tai Miron huomio kelvannut vieläkään. Jossain vaiheessa Luna kuitenkin oma-aloitteisesti tuli luokseni ja kiipesi oikein syliin hakemaan rapsutuksia. Jää murtui ja neiti olisi ollut koko illan rapsuteltavana. Nopeasti myös Miro alkoi kiinnostaa. Eikä aikaakaan, kun painileikit olivat pystyssä. Olimme niin onnellisia, kun pennut innostuivat leikkimään keskenään. Voi sitä riemua, kun Ida viimein selvisi Pirkkahallilta meille illan viettoon! On se niin erottamaton parivaljakko!
Sunnuntaiaamuna vein Idan reenehin ja suuntasin koirien kanssa koirapuistoon. Luna menetti koirapuistoneitsyytensä ja oli oikein reipas neiti täysin uudessa tilanteessa ja ympäristössä. Ei yhtään ahdistunut, vaikka aita kiersi ympärillä. Puistossakin pennelit innostuivat rallaamaan ja reipas tunti vierähti nopeasti sohjoisissa ja vetisissä merkeissä. Lauantaina kun satoi rättejä ja mm. ajokeli oli aivan kauhea. Aamulla tiet olivat sulaneet, mutta loskaa oli nilkkoihin asti muualla.
Kotiin palattuamme koirat söivät sulassa sovussa samaan aikaan ja Miro sai hieman Lunan herkku kissanruokaa omaan kuppiinsa. Suuntasimme Idan kanssa kaupunkiin jouluostoksille ja koirat jäivät autoon nukkumaan. Uni maittoi siinä vaiheessa kummallekin oikein makeasti ja ne jäivät hyvin kaksisteen vahtimaan autoa. Shoppailun jälkeen lähdimme ajelemaan Vilppulaan palauttamaan arvon vieraitamme, eikä suurempaan elämöintiin ollut kummallakaan energiaa vielä siinäkään vaiheessa. Matka meni siis molemmilta nukkuessa. Saarilahdilla kaksikko jaksoi taas vähän painia. Sain tilaisuuden käyttää kessulauman tehopuhallinta ja Idan kanssa pöllytimme Mirolta viimeisiä pentupohjavilloja pois. Aika lailla sitä vielä irtosi, mutta nyt alkaa poika olla tosi kevyessä karvassa. Peitinkarva on hyvässä kunnossa ja upean värinen, mutta kaikkialta puuttuu villa. Aika pienen näköinen ja tuntuinen Mirkku on! ;) Tulisi pakkaset niin saisi uuden karvan kasvu vähän potkua.






Nyt ollaan jo aika lähellä linssiä :)

Huomenna lähdetään joulun viettoon Lahteen ja suunnitteilla on jopa eväsretki koirien kanssa álá Viivi. Saa nähdä mitä Vipauksella on mielessä!? :) Anttu tosin joutuu palaamaan keskiviikkona Treelle jouluksi töihin... :(

Heitä JO ;)

Minä haen

Minulle myös


Ihana kaunis Lunde <3 <3

Mikä meni ja missä??

Myös vahtiminen onnistui kimpassa xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti