perjantai 30. syyskuuta 2011

"So when you hear this autumn song. Remember the best times are yet to come"

Olisi ollut fiksumpi veto kirjoittaa tämä romaani viikko sitten, kun oli vielä kaksi kättä käytössä! No kaikki tuntee sanonnan 'tyhmästä päästä kärsii koko ruumis'. Joten olkapää leikkausen jäljiltä pitää näpytellä yhdellä kädelllä ja ihmetellä niskajumia sitten myöhemmin!

Tosiaan 2,5 viikkoa sitten päätimme Joensuu visiitin Pohjois-Karjan Noutajakerhon järjestämiin isoihin mätsäreihin. Anttu ja "mätsärikunkku-Miro" tekivät loisto esiintymisen kaikissa kehissä. Sijoitukseksi reissusta tuli PUN1 ja BIS2!! Enää minun ei edes kannata esittää poikaa, koska Anttu ja Miro ovat löytäneet niin hyvät rutiinit keskenään!;)

Poikkesimme kotimatkalla Jyväskylässä, Kotasen rannassa ja Miro pääsi viimeisen kerran, ennen talven tuloa pulahtamaan järvessä! Luna-colliella ja Mirolla oli hyvät vesileikit, vaikka edelleenkään nuoret eivät osaa jakaa edes keppiä keskenänsä. Vesi oli kyllä jo aikas kylmää, mutta tovin koirat jaksoivat rallata onnellisina järven ja rannan välillä.



Miron "mörkökausi" on saanut hieman selvennystä. Nimittäin diagnoosiksi on selvinnyt, että reppana pelkää pimeää... Iltaisin lenkkeily on todella hidas tempoista, koska jokaisen tuulessa liehuvan oksan vaarallisuus pitää arvioida huolella ja ihmiset haukkua pystyyn ihan varmuuden vuoksi. Eräänä iltana poika oli menossa makkariin nukkumaan ja huoneessa oli hämärää. Se kuitenkin pysähtyi oven jälkeen, eikä liikkunut siitä eteenpäin. Anttu meni ovensuuhun ihmettelemään mistä oli kyse ja Miro pakitti Antun jalkoihin turvaan. Pähkäilyn jälkeen pahikseksi ilmeni pehmolelu hiiri, mikä näkyi osittain sängyn reunan yli. Anttu haki lelun käteensä ja Miro perääntyin moista kummajaista... Pienellä rohkaisulla käytös kuitenkin vaihtui normaaliksi uteliaisuudeksi ja poika unohti pelkonka kokonaan. Meillä siis esiintyy ufoja ja muita kummajaisin vähän väliä. Niitä käydään sitä mukaan listimässä mitä löydetään ;)

Viime sunnuntaina oli kauan odotettu pentunäyttely Tampereella. Paikalla oli 4 Miron sisarusta. Näyttelyt järjestettiin Kaupin vinttikoiraradalla. Pienoinen riski järkätä ulkotapahtuma syyskuun lopussa, mutta onneksemme koko päivä oli poutainen! Aikasemmin kehuin Miron rutinoituneen esiintymisen huipuksi, mutta pentunäyttelyissä liikkeestä tulikin aika paljon noottia :/ Poika on sen sortin lyllertäjä, mikä ei tietenkään mätsäreissä haittaa. Tällä kerralla Hook-veli oli näyttämässä mallia ja nappasi uroksista ykkössijan. Liike oli niin toita luokkaa, että muuten loistavilla arvosteluilla Mirolle ei herunut edes KP:tä. Tuomari halusi tehdä selvän eron pennuille juuri tämän liikken takia. Sama toistui nartuilla, kun Luna vei parhaan nartun tittelin Valo-siskolta. Hook oli lopulta ROP, RYP2 ja Luna VSP! Miro ja Valo olivat omissa luokissaan PEK2 ja Soni-veli vielä PEK3 uroksissa. Ikurilla oli huippu menestyksekäs päivä. Ida meni Lunan ja Miron kanssa kokeilemaan parikilpailuun ja tuli kehästä BIS2-pokaalin kera! Päivä sai arvoisensa päätöksen, kun Ikurin kennel julistettiin Best In Show kasvattajaryhmäksi!! Anttu joutui lähtemään aikaisemmin lätkäpeliin, joten Kata esitti Miron kasviksessa, kiitos vielä siitä! Hurjasti onnea ja iso kiitos Pialle ja Katalle upeista pennuista!<3

Syynissä
Pojat: Miro, Soni ja Hook
Tytöt: Luna ja Valo
BIS2-pari
Last but not least: BIS kasvattajaryhmä!!
Tietysti isot kiitokset myös Sami Ritoniemelle (Valon isukille:) upeista pentunäyttely-kuvista! Kamerassa laukaisin nappi on tietenkin oikealla puolella ja vasen käsi on se, mikä EI ole sidottu kylkeen kiinni muutamaksi viikoksi... Joten kuvailukin saa jäädä hetkeksi :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti