tiistai 3. toukokuuta 2011

"Hei hei mitä kuuluu?"

Loppuu ne pitkätkin lomat ja nyt on palattu arkeen. Edelleen niitä kesäilmoja venaillaa. Ensi viikolle vissiin odotettavissa helteitä. Hope so!

Palataan kuitenkin hetkeksi viime viikon tapahtumiin. Perjantaina olimme vielä yökylässä Antun veljen luona. Kivasti Miro sai reissumoodin päälle loman aikana ja rauhoittui taas nopeasti uuten paikkaan. Lauantaiaamuna jätkää odottikin yllätys. Luna, Miroa viikon nuorempi collie tyttö. Onneksi Jarilla ja Marikalla on iso piha ja että pennut saivat rellästää sielä vapaasti. Alku meni varovaisena tutustumisena. Miro ilmoitti oitis olevansa paikan bossi ja Luna alistui. Nopeasti puntit kuitenkin tasoittuivat ja Luna todisti olevansa täpäkkä tyttö alkujännityksestä huolimatta. Rallia ja telmimistä jatkui niin pitkään, että molemmat olivat aivan puhki. Oli huippua katsella, kun poika sai painia tasaveroisen kaverin kanssa pitkästä aikaa ja se selvästi nautti joka hetkestä.


Joko hyydyttää?
No ei TOD!!



Lauantaina starttasimme auton kohti kotia. Pysähdyimme Jyväskylässä ja kävimme kylässä Ikurin kennelissä. Mirolla oli taas huippu hauskaa, kun se sai tutkaparikseen Pepsin, kasvattajien kohta vuoden ikäisen kessu neidin. Me saimme kahvittella rauhassa, kun Pepsi piti Mirosta huolta pihalla. Pia harjasi jätkän pöydällä ja se sai kehuja siitä, kuinka hienosti se antaa harjata itsensä! Saavuimme myöhään illalla kotiin ja jokainen taisi huokaista helpotuksesta, kun sai nukahtaa omassa kodissa pitkästä aikaa.

P.s. Minä en kestä kuinka tuo rontikka kasvaa vauhdilla. Tänään punnittiin 5,8 iloista kiloa eli 3,2 kiloa enemmän kuin 5 viikoa sitten.

Melkein 5 viikoa sitten

2 kommenttia:

  1. Tosi hyviä kuvia, ihanaa pentupoweria!

    VastaaPoista
  2. Arvaa mie löysin Jassun koiranetistä. Hmmm en tiedä miksi kerroin tän, mutta joo :'D

    VastaaPoista