perjantai 29. huhtikuuta 2011

"Minä lähden Pohjois-Karjalaan..."

Pääsiäinen takana ja loma loppusuoralla. Lahdessa kerkesimme puuhastelemaan vaikka mitä. Miro pääsi kokeilemaan agilityä (tai siis sen rata koostui yhdestä putkesta =). Kävimme myös metsässä kävelemässä ja rannalla katsomassa onko jäät jo sulaneet. Leevi oli niiiiin innoissaan, kun se pääsi kahlaamaan ja noutamaan keppiä vedestä. Miro ei ollut yhtään niin innoissaan kylmästä vedestä, mutta sillä kävi moka ja se vahingossa syöksyi Leevin perässä järveen... Aika nopeasti se myös rämpi sieltä pois. Muutenkin reissu taisi koetella enemmän Miron huumoria kuin muiden. Nimittäin vesihässäkän lisäksi kaikki kuivat lehdet ja roskat tarttuivat sen turkkiin kiinni, eikä se tykännyt siitä ollenkaan. Vähän väliä se heitti maahan mahalleen ja yritti saada roskia irti mahasta ja jalkojen välistä. Aikansa kamppailtuaan taisi se todeta ponnistelut turhiksi ja keskittyi ympäristön tutkimiseen. Oli huippu reissu ja saimme hyvin vahvistettua Miron luoksetuloa. Ja mikä on mukavampaa kun kirmailla päättömänä edes takaisin ja seurailla silmä kovana mitä Leevi veikka puuhailee.


Pirun roskat...
...ja kylmä vesi
Kävimme viime sunnuntaina mummolassa ja koirien osalta reissu meni nukkuessa. Pitkän viikonlopun jälkeen olivat molemmat hurtat kyllä todella väsyneitä. Hyvä että meidän matkamme jatkui Joensuuta kohti. Pääsi Leevi lepäämään pari päivää ennen agireenien jatkumista.


Pääsiäinen todellakin painoi Miron punteissa, sillä se veteli hirsiä koko 4 tunnin matkan Joensuuhun. Muutenkin Miron kanssa matkustaminen on todella helppoa. Sillä ei ole missään vaihessa ollut pahoinvointia, eikä se muutenkaan stressaa matkustamista ollenkaan.
Poika on ymmärtänyt sisäsiisteyden, myös muuallakin kuin omassa kodissa. Kun se paikallistaa uudessa paikassa ulko-oven, se osaa pyytää aika hyvin pihalle kun tulee hätä. Toki vahinkoja sattuu välillä ja sattuu vielä pitkään :)

Joensuussa vierailimme Tohtori Kivuttomalla... Miro saavutti 12 viikon merkkipaalun, joka tarkoitti ekaa rokotusta. Samalla todettii kaiken olevan hyvin ja kivestenkin laskeutuneen. JES!! Reippaasti Miro antoi käsitellä, eikä edes huomannut rokotuksen pistosta syödessään nameja hoitopöydältä. Vasen korva oli hieman ärtynyt, joten lekuri putsasi sen ja laittoi siihen pari tippaa rauhoittavaa lääkettä. Korva ei ollut tulehtunut, vain ärtynyt maassa möyrimisestä.

Huomenna pitäisi kääntää nokka kohti Jyväskylää. Siellä ohjelmassa tapaaminen viikkoa nuoremman Luna-collien kanssa. Tarkoitus olisi myös vierailla Ikurin kennelissä moikkaamassa kasvattajia!

Ja lopuksi 12 viikkos seisotus ja pari muuta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti